zondag 21 april 2019
FlowerTrials Top VvdM Hamifleurs

Nieuwe directie Veiling Rhein-Maas

Nieuwe directie Veiling Rhein-Maas

Met ingang van 1 september 2018 worden Franz-Willi Honnen en Cees Hoekstra gezamenlijk als nieuwe directie ad interim bij Veiling Rhein-Maas benoemd. Na het aangekondigde vertrek van Uwe Bedenbecker zullen de twee ervaren managers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van Veiling Rhein-Maas en worden daarbij ondersteund door een driekoppig managementteam.

V.l.n.r.: Marc Schax, Christian Witte, Cees Hoekstra, Franz-Willi Honnen, Wim Habets

Franz-Willi Honnen, sinds 2013 Geschäftsführer bij Landgard Blumen & Pflanzen GmbH, zal de rol van woordvoerder bij Veiling Rhein-Maas op zich nemen en Cees Hoekstra, momenteel Manager Digital Auctioning bij Royal FloraHolland, wordt bij de veiling verantwoordelijk voor commercie.

Marc Schax neemt volgens plan per 1 september 2018 als procuratiehouder de functie van manager administratie voor zijn rekening. Daarnaast wordt Wim Habets benoemd tot manager commercie op het hoogste managementniveau. Christian Witte blijft manager logistiek.

Op basis van de succesvolle ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas zullen Royal FloraHolland en Landgard samen met Franz-Willi Honnen en Cees Hoekstra de bouwstenen voor de succesvolle verdere ontwikkeling van de joint venture in een strategie review vaststellen en op basis daarvan ook de toekomstige vaste benoeming van de directie.

 


31-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS