donderdag 20 juni 2019
Floranews TOP Bakker.com via TFC

De 5 vragen aan... Konni van Delft

De 5 vragen aan... Konni van Delft

Voor mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Konni van Delft. Nee, dat is geen spelfout. Zo werd mijn naam in Duitsland geschreven toen ik geboren werd. De liefde heeft mij naar Nederland gebracht en hier leef ik in het gezellige Rijnsburg met mijn man, kinderen en inmiddels ook de aanhang. Ik werk als zelfstandig visual merchandiser voor tuincentra in het binnen en buitenland.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Voor GroenRijk verzorg ik de styling van nieuwe of vernieuwde vestigingen als ook voor de fotografie van de folders en sfeerplaten. Regelmatig komt van hun ook de vraag voor een training voor medewerkers op de werkvloer of een presentatie op TV of voor de sociale media.
Cross selling, verkooppresentaties en medewerkerstrainingen zijn mijn specialiteit. Niet alleen in Nederland maar onder anderen ook in Duitsland bij Kremer Gartencentrum en in Letland, Litouwen en Italië voor diverse klanten. Ik werk graag met de medewerkers op de winkelvloer en geef zo tijdens trainingen en hands on sessies mijn kennis, vaardigheden en enthousiasme door.

Wat heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Voor mij is het nu een spannende tijd. Afgelopen jaar mocht ik met mijn team en in nauwe samenwerking met Oliver Mathys ( bij velen in de "groensector" bekend) voor de Spoga Gafa in Keulen vijf presentaties realiseren. Het was een geweldig succes en ook dit jaar heeft de grootste tuincentrumbeurs van de wereld gevraagd of ik weer met hun samen wil werken. Je begrijpt dat ik super trots ben, maar de lat ligt hoog. Er zijn weer vijf geweldige trendthema’s uitgewerkt die op de beursvloer in POS Green Solution Islands te zien zijn. Tuincentra kunnen deze eilanden in hun eigen winkel realiseren en zo de verschillende afdeling met elkaar verbinden. De koppeling van planten aan decoratieartikelen, verzorgingsproducten, gereedschap en en en... staat bij mij hoog in het vaandel. Geen aparte afdelingen maar telkens een wereld waar de consument geanimeerd wordt, op ideeën gebracht wordt en alles kan vinden. Een uitdaging die ik graag aanneem.

SPOGA GAFA

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Eigenlijk zou ieder Nederlands Tuincentrum op de Spoga Gafa moeten komen kijken en ervaren hoe je trend, innovatie, inspiratie en handel samen kan brengen in een concept dat in grotere of kleinere vorm in je eigen winkel te realiseren is. Ik ben tijdens de beurs op een van de eilanden voor vragen, toelichtingen en discussies. Kom je ook langs? Keulen is dichtbij.

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend staat nog vol in het teken van de beurs en daarna? Ach na een beurs is weer voor een beurs en de volgende staat alweer op de rol. Net als een medewerkerstraining in Duitsland. Maar eerst even thuis een beetje bijkomen van deze klus.
 

Bron: www.FloraNews.com
31-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS