zondag 21 april 2019
FlowerTrials Top VvdM Hamifleurs

International Floriculture Forum: Hoe om te gaan met grote internationale veranderingen

International Floriculture Forum: Hoe om te gaan met grote internationale veranderingen

Union Fleurs organiseert op 6 november, een dag voor de start van de internationale sierteeltbeurs IFTF, in samenwerking met HPP Exhibitions en Hortipoint het International Floriculture Forum. Belangrijke sprekers uit de wereldwijde sierteeltbranche delen in het auditorium van de Expo Haarlemmermeer hun visie op grote veranderingen op het gebied van productvernieuwing, internationale handel en logistiek.

Wat betekenen het wereldwijd opkomend protectionisme en Brexit voor de internationale handel in bloemen en planten? Welke impact heeft de consolidatie van veredelingsbedrijven op productvernieuwing en intellectueel eigendom? En hoe reageert logistiek op veranderingen? Het zijn vragen waar topstukken uit de sector tijdens het Forum een antwoord op proberen te geven.

Het Forum wordt gepresenteerd door de professionele discussieleider Simone van Trier. Naast dat de sprekers kort hun visie uiteenzetten is er ruimte voor discussie met andere sprekers en het publiek. Ook is er ruimte voor de genodigden om te netwerken.

Het Forum richt zich op de besluitnemers in de internationale sierteeltketen. Ceo’s en kopstukken van bedrijven uit de veredeling, productie, handel, logistiek en leiders van internationale sierteeltorganisaties zijn de genodigden.

Het International Floriculture Forum vindt plaats op dinsdagmiddag 6 november van 13:30 tot 16:30 in het auditorium van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Het Forum wordt georganiseerd door de internationale organisatie voor de handel in sierteeltproducten Union Fleurs. HPP Exhibitions faciliteert en sponsort. Hortipoint, bekend van onder meer de titels Vakblad voor de Bloemisterij en Floribusiness, is mediapartner.

Ben je geïnteresseerd? Registreer hier: www.floriforum.com

 


30-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS