zondag 21 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

Saskia Bax CMO Bakker.com

Saskia Bax CMO Bakker.com

Bakker.com heeft Saskia Bax (42) aangesteld tot Chief Marketing Officer. Zij heeft als taak om van Bakker.com de komende jaren het grootste e-commerce platform in groenproducten voor consumenten, andere e-commerce partijen en retailers van Europa te maken. Bax heeft een lange staat van dienst op het gebied van het bouwen en positioneren van merken.

Bax: “Als marketeer krijg ik vooral energie van uitdagingen op merkgebied. Dat heb ik de laatste jaren bij Hema, Intertoys en Karwei gedaan. Dat zijn merken met inhoud en beleving geworden. Ik vind het fantastisch daar een bijdrage aan te hebben geleverd.”

Ook bij Bakker.com staat Bax voor een uitdaging. Het bedrijf werd groot als internationaal postorderbedrijf voor tuinproducten als bloembollen, bloemzaden en planten, raakte in financiële problemen en ging in februari van dit jaar failliet. Onder leiding van een team van Nederlandse ‘hands-on’ ondernemers werd in april een doorstart gemaakt. Inmiddels draait Bakker.com weer en wordt er geld, tijd en energie in het bedrijf gestopt om er het grootste online platform voor groenproducten van Europa van te maken.

Bij Bakker.com krijgt Bax de mogelijkheid om een heel nieuw merk te bouwen binnen een internationale en digitaal gedreven e-commerce organisatie. Ze gaat zich de komende maanden ook richten op het formeren van een marketingteam. Bakker.com heeft verschillende functies voor energieke, internationaal georiënteerde marketingmensen die willen bouwen aan het merk.

bron: Bakker.com

 


30-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Kubo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS