maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Hartmut Awi▀us, 20 jaar Javo-dealer van Duitsland

Hartmut Awi▀us, 20 jaar Javo-dealer van Duitsland

Twee decennia lang is Hartmut Awißus Speciaalmachines uit Augustfehn II, een buurtschap in het Noordwest-Duitse Apen, Javo dealer en levert op maat gemaakte oplossingen aan kwekerijen in heel Duitsland. 

Hartmut Awißus: ‘In mei 1998 ben ik in een garage begonnen, met alleen een klein bestelbusje. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. Ondertussen telt het vier medewerkers en hebben we niet lang geleden de vierde bedrijfshal in gebruik genomen. Toen ik het bedrijf startte, had ik al achtentwintig jaar ervaring met de machines van Javo. Daardoor was ik overtuigd van hun kwaliteit en heb ik voor een samenwerking met Javo gekozen’.

Naast de verkoop van nieuwe Javo machines, voert Hartmut Awißus ook reparaties en onderhoud uit aan bestaande systemen. Door de vriendelijke en professionele benadering heeft het hechte familiebedrijf de afgelopen jaren een bijzonder grote groep loyale klanten opgebouwd. De ruime ervaring met Javo potmachines, tray-automatisering en grond- en robotsystemen stelt Awißus in staat zijn klanten een complete oplossing te bieden voor iedere automatiseringswens.

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september zijn er open dagen bij Hartmut Awißus. Tijdens deze dagen zal ook Bert Miggelenbrink, Area Manager van Javo uit Noordwijkerhout aanwezig zijn om de nieuwe ontwikkelingen van Javo machines toe te lichten.

 


29-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS