vrijdag 15 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Fotobewerkingsservice speciaal voor de sierteelt

Fotobewerkingsservice speciaal voor de sierteelt

Floral Innovations heeft deze week het platform Floraphoto gelanceerd. Een snelle, eenvoudige en voordelige online fotobewerkingsservice voor de sierteelt. Van het perfecte plaatje voor een webshop, tot kwaliteitsfoto’s voor een brochure, veilingklok of beeldbank; binnen 24 uur na uploaden staan de foto’s professioneel bewerkt en volledig naar wens van de klant weer klaar. Floraphoto maakt van elke foto het perfecte plaatje voor het maximale commerciële resultaat.

Michiel Kuipers van Floral Innovations: "Goede productfoto’s zijn één van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle verkoop. Werken met verse bloemen en planten, waarbij elke partij uniek is, betekent ook werken met korte lijnen. Productafbeeldingen moeten daarom snel, eenvoudig en voordelig ontvangen kunnen worden. Met Floraphoto is het zo geregeld."

Een foto kan via het nieuwe platform al bewerkt worden vanaf €1,50 per foto met aanzienlijke volumekortingen bij bestellingen van meer dan 800 afbeeldingen per maand. Ook levert Floraphoto maatwerk in de vorm van gespecialiseerde bewerkingen.

De unieke service is te vinden op floraphoto.io en zowel in het Engels als Nederlands beschikbaar.

 


23-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Dekker2


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS