zondag 19 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

Sierpepers beleven goed zomerseizoen

Sierpepers beleven goed zomerseizoen

Kwekerij Kwintplant uit Kwintsheul is positief. Ondanks de hoge temperaturen van de afgelopen periode, is er grote vraag naar de sierpepers uit de Ornamenties collectie. Tot zover wordt er van een goed seizoen gesproken. Capsicum gedijt goed tijdens de warme dagen tot aan de eerste vorst en behoudt de sterke kwaliteit.

De Capsicum, ook bekend als sierpeper, is in een vrolijk kleurenpalet beschikbaar en kan zowel binnen als buiten huis geplaatst worden. De sierpepers behouden hun sierlijke vruchten tot ver in de winter en zijn echte blikvangers voor in de tuin, op het balkon, de patio en het terras. Capsicum heeft een hoge sierwaarde en is daarom zonde om op te eten; Ornamenties is ‘too pretty to eat!’. Kwekerij Kwintplant heeft Capsicum leverbaar tot en met november in diverse kleuren in de potmaten 10,5cm en 12cm.

Ornamenties sierpepers Kwintplant

“U vraagt, wij draaien” is het motto van Kwintplant, de kweker van Ornamenties Capsicum. Het bedrijf van familie Duijvestijn heeft twee vestigingen in het hart van het Westland. Zij telen verschillende bloeiende planten met veel zorg en aandacht voor het product én de klant. Kwintplant belevert voornamelijk tuincentra, groothandels, lijnrijders en cash-and-carry’s. In deze markt is geen enkele klant hetzelfde en wordt er altijd maatwerk geleverd. Met Ornamenties kan Kwintplant zich onderscheiden en de klant iets bijzonders bieden. Alleen de beste kwaliteit wordt in Ornamenties geleverd. Het merk heeft een eigen, herkenbare verpakking die ook nog eens multifunctioneel is. Door de sterke, chique trayrand wordt het product tijdens de reis van kweker naar consument beschermd en krijgt het product de luxe uitstraling die het verdient.

Het paraplumerk Ornamenties is ontwikkeld door Takii Seed in samenwerking met Pull Position. Het merk overkoepelt verschillende siergroenten binnen Takii Seed, die zijn geselecteerd op vier waarden: elegantie, kracht, decoratieve functie en kleurrijke uitstraling. Het merk is vormgegeven in een eigentijdse huisstijl, waardoor het product echt als siergroenten wordt gepositioneerd. 


22-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS