dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Dümmen Orange stapt met Anthuriums over op eigen pluggen

Dümmen Orange stapt met Anthuriums over op eigen pluggen

Veredelaar Dümmen Orange werkt continu aan het verbeteren van producten en processen. In dat kader heeft de veredelaar onlangs intern vergelijkend onderzoek gedaan naar de resultaten van het bewortelen van Anthuriums in de pluggen die tot nu toe werden gebruikt en in die van het eigen merk Quick Plug. De conclusie van dit vergelijkend onderzoek is zeer positief; het gebruik van de eigen pluggen voor de Anthuriums levert een significante verbetering op in de vorm van dikkere planten en grotere bloemen.

Deze verbetering is volgens de veredelaar een grote stap voorwaarts in de kwaliteit en uniformiteit van Anthuriums en levert een beter product op voor kwekers. Daarom worden vanaf week 34 alle Dümmen Orange Anthurium in Quick Plug pluggen gestoken, voor alle klanten wereldwijd. De eerste leveringen zullen in 2019 vanaf week 1 plaatsvinden.

Het Nederlandse plantenstekkenbedrijf Quick Plug is in handen van Dümmen Orange. In juni van dit jaar werd bekend gemaakt dat Quick Plug BV, Grow-Tech en Omni Growing Solutions samen hun activiteiten voortzetten onder het nieuwe merk Quick Plug. Het Nederlandse plantenstekkenbedrijf Quick Plug en het Amerikaanse bedrijf Grow-Tech werden eerder beiden door Dümmen Orange overgenomen om zich uiteindelijk bij het bestaande Dümmen Orange merk Omni Growing Solutions aan te sluiten.
 


21-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS