vrijdag 22 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Vernieuwde blog Green Hunters live

Vernieuwde blog Green Hunters live

Afgelopen week is het vernieuwde blog van Waterdrinker, Greenhunters.nl, live gegaan. Een groen platform met achtergrondinformatie over bloemen en planten, inspirerende verhalen over kwekers en ontmoetingen met designers via een vast item ‘Meet the Designer’.

In het blog komen de laatste stijltrends, groene hotspots, maar ook niet te missen beurzen en events aan bod. Er wordt veel aandacht geschonken aan specifieke producten of productgroepen en het blog geeft informatie over de juiste manier om met bloemen en planten om te gaan.

Greenhunters.nl is bedoeld voor alle groenliefhebbers; bloemisten, concept stores, tuincentra, kortom, iedereen die bloemen en planten een warm hart toedraagt. Het blog neemt ze graag mee in de wondere wereld van groen om zo bij te dragen aan een gezonde en gelukkige leefomgeving. 

Greenhunters

Selma van der Beek, Marketing & Communicatie manager van Waterdrinker: "Naast onze social media uitingen op Facebook, Pinterest, en LinkedIn, wilden we een medium dat aansluit op de behoefte van klanten om dieper geïnformeerd te worden over bepaalde onderwerpen. Een blog biedt meer mogelijkheden wat betreft ruimte en inhoud. Hierin kun je jezelf als groothandel en vakspecialist het best presenteren. Of het nu gaat om het verhaal achter de bloem of plant, interessante events, een kijkje achter de schermen bij een leverancier of juist klant - de mogelijkheden zijn oneindig.

 


10-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS