zondag 19 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Dromen-denken-durven-doen in samenwerkingen #blog

Dromen-denken-durven-doen in samenwerkingen #blog

"Ben ik te min” zong ooit Armand lange tijd terug. Veel kwekers – en zeker niet alleen de ‘kleinere’ zijn bezig met de vraag of ze gesteld staan voor de toekomst. Ben ik als bedrijf in staat om continuïteit te bieden. Is mijn zoon nu de automatische capabele opvolger en als er geen zoon als opvolger is – zoals recent Piet Kuivenhoven stelt – dan is mijn bedrijf té uniek om een bord in de tuin te zetten.

Ondernemen2026

Het traditionele familie-bedrijf van opa-op-vader-op-zoon heeft veel voordelen zoals bekend als betrokkenheid, passie, ziel in het bedrijf etc. – echter we zien in toenemende mate dat deze bedrijven elkaar toch opzoeken, en een organisatie vormen van ‘bedrijf van familie’s’. Wel de karakter-trekken van een familie-bedrijf maar in de totaliteit complementaire capaciteiten samen voegen. Dat kan zijn in productie-capaciteit maar nadrukkelijk ook in management-capaciteit.

Kortom: ben ik klaar voor de toekomst – sta ik gesteld voor #onderneming2026 – lees meer op deze blog: http://www.florpartners.nl/nl/blog/samenwerkingen-onderneming2026-bedrijfscontinuiteit-/

Louis Kester Florpartners

Louis Kester - Florpartners 

Bron: www.Floranews.com
10-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS