vrijdag 22 maart 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Topbanner Kubo

Halma Packaging verder als Van der Windt Verpakking

Halma Packaging verder als Van der Windt Verpakking

Halma Packaging gaat vanaf 20 augustus verder als Van der Windt Verpakking. De twee verpakkingsbedrijven maken al langer deel uit van PACOMBI GROUP. Doorslaggevend voor de verandering is dat de groep recent een nieuwe divisiestructuur heeft doorgevoerd.

Halma Packaging bestaat sinds 2001. Het bedrijf levert innovatieve verpakkingsoplossingen aan uiteenlopende sectoren, zoals foodservice en retailorganisaties, industriële bakkerijen, luchtvaartmaatschappijen en cateraars. Sinds 2011 is Halma Packaging eigendom van PACOMBI GROUP. De groep is ook al eigenaar van Van der Windt Verpakking in Honselersdijk, dat deels in dezelfde markten als Halma Packaging opereert.

De groep ziet grote voordelen in de integratie van deze twee bedrijfsonderdelen. Een belangrijke overweging is dat er meer expertise beschikbaar is binnen de divisie Industrie, doordat deze beschikt over een eigen afdeling Product Management. Deze afdeling gaat zich specifiek richten op productontwikkeling. Ook kan Halma Packaging terugvallen op de inkoopafdeling en de kwaliteitsafdeling binnen de nieuwe divisie.

Halma Packaging blijft actief vanuit Beuningen. De organisatie geeft aan dat de samenvoeging geen personele consequenties heeft. Een deel van de bestaande medewerkers komt in dienst van Van der Windt Verpakking, een ander deel stroomt door naar Depa Disposables dat ook onderdeel is van PACOMBI GROUP.

 


09-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS