zaterdag 23 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Visser Chrysanten sluit aan bij VannoVa

Visser Chrysanten sluit aan bij VannoVa

Visser Chrysanten uit Maasdijk sluit per 8 augustus 2018 aan bij samenwerkingsverband VannoVa. De broers Ferry & René Visser hebben twee tuinen van in totaal 2,2 hectare aan de Oostelijk Slag in Maasdijk. De broers zien uit naar de samenwerking met de andere Master Growers.

René: “Ons streven als kweker is om een constante aanvoer met een hoge kwaliteit te realiseren. Dit is ook het streven van VannoVa, waardoor we elkaar aanvullen en versterken. We zijn enorm enthousiast om met de andere acht Master Growers het kwaliteitslabel VannoVa een gezicht te mogen geven”.

VannoVa Visser Chrysanten

De twee wat kleinere tuinen zijn, zijn perfect om speciale of nieuwe soorten te telen. Dit blijkt onder andere uit de teelt van de unieke paars/witte troschrysant Saba en de decoratieve gele troschrysant Pina Colada Yellow. Saba wordt vanaf volgende week geleverd onder de VannoVa vlag en Pina Colada Yellow volgt vanaf week 35.

Het aantal Master Growers van VannoVa komt met het toetreden van Visser op negen. Door samen te werken op het gebied van productie, marketing en promotie hebben de Master Growers van VannoVa internationaal een toonaangevende positie verworven. De chrysanten van VannoVa worden wereldwijd verhandeld, met Oost-Europa als belangrijkste afzetgebied.  


08-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS