vrijdag 22 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Kas groeit en Mobiliteitscentrum Glastuinbouw samen verder als Kas Groeit

Kas groeit en Mobiliteitscentrum Glastuinbouw samen verder als Kas Groeit

Kas groeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw versterken elkaar in de sector op het gebied van werk, leren en ontwikkelen en zullen daarom verder gaan onder de naam Kas groeit. Het nieuwe Kas groeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige & huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies.

Sinds 2015 ondersteunt Kas groeit werkgevers in de glastuinbouw bij het opleiden en ontwikkelen van werknemers. Daarbij is een steeds hechtere samenwerking met het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw ontstaan. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw helpt werkzoekenden in de glastuinbouwsector sinds 2009 bij het vinden van nieuw werk. Na een periode van hoge werkloosheid heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden naar een tekort aan goede vakmensen. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is zich meer gaan richten op nieuwe instroom. 

Het nieuwe Kas groeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies. Kas groeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Door werkgevers, werknemers en het onderwijs aan elkaar te verbinden, wil Kas groeit zorgen voor meer instroom en de ontwikkeling van werknemers in de glastuinbouw naar een hoger plan tillen.

In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan het samenvoegen van de website en diensten van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Kas groeit. 

 


07-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS