maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Hortisense platform genomineerd voor Channel Award 2018

Hortisense platform genomineerd voor Channel Award 2018

Het digitale platform Hortisense IoT van Hortilux Schréder, First Consulting en Mendix is genomineerd voor de Channel Awards 2018 in de Special Award categorie Best Channel Project of the Year. De Channel Awards worden jaarlijks 

Het platform is ontwikkeld voor het vergroten van de efficiency, bedrijfszekerheid en doelgerichtheid in relatie tot het gebruik van groeilicht om zo meer rendement per vierkante meter behalen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Hortisense IoT te nomineren in de categorie Best Channel Project of the Year.

Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks prestigieuze prijzen uit in diverse cetegoriën. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, partners en personen die zich volgens Channelweb-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Met de onafhankelijke positie van de redactie en de loyaliteit van de stemmers zijn de Channel Awards uitgegroeid tot de belangrijkste onderscheidingen binnen het Nederlandse ict-verkoopkanaal.

In de tuinbouw willen kwekers ieder seizoen hun opbrengst aan gewas maximaliseren, echter is dit wel geheel afhankelijk van omstandigheden, zoals licht en climate control. HortiSense is een Internet of Things (IoT) toepassing die het klimaat en de lichtopbrengst in de kas meet, transformatoren en elektrische panelen bewaakt op signalen die duiden op oververhitting en de kwaliteit van de voeding en de verwachte resterende levensduur van lampen meet. Een manier voor gebruikers om middels deze meetwaardes risico’s te beperken en effectiever te sturen voor een hogere winstopbrengst.

De winnaars van 2017

Overige genomineerden in deze categorie zijn

  • Afscheid van Unisys-mainframe (Vivat, Asysco, Microsoft en Tata Consultancy Services) 
  • Digitalisering Nationale Hypotheek Garantie (Stichting Waarborgfonds Eigen Woning, Appronto en Mendix) 
  • Digitalisering VU voor DNA-onderzoek (Vrije Universiteit Amsterdam, Axians en Cisco)
  • Flamingo-app (Imbema Asset Solutions en Macaw, i.s.m. meerdere ondernemingen uit de op- en overslagbranche) 
  • HoloLens voor deckmarking (Jumbo Maritime, Ettu, Friday Out Of The Box en Microsoft) 
  • Nederland schuldenvrij met Fikks (Achmea, ADG, Digital Me, Enable U, Qiy Foundation, Sosialforce en Trimm) 
  • Rationalisatie van levenpolissen (a.s.r., Finavista en Keylane) 
  • The Network. Intuitive. (Prodrive Technologies, Cisco en Telindus) 
  • Twin datacenter-concept (Erasmus MC, Bytesnet, The Datacenter Group, Relined en Tallgrass) 

De winnaar en de winnaars van de Personal Achievement Awards, Reseller Awards, Distributor Awards, Vendor Awards en overige Special Awards worden op 11 december 2018 bekend gemaakt tijdens de spectaculaire Channel Awards 2018 show in Jaarbeurs Utrecht.

De vakjury van de Channel Awards 2018 bestaat uit een juryteam met daarin vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers.

 

 


20-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS