maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

De 5 vragen aan... Jasper Stokvis

De 5 vragen aan... Jasper Stokvis

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Jasper Stokvis, Algemeen Directeur van Stokvis Content en televisieproducent van onder andere Robs Grote Tuinverbouwing (SBS6), Eindredactie (NPO1), Professors op Pad (NPO2), Beestengeluk (SBS6) en Baas BBQ (RTL4). Dit klinkt misschien wat oubollig, maar de mediawereld is inmiddels veel breder als alleen televisie. Digital en social is tegenwoordig minstens zo belangrijk als alleen televisie.

Jasper Stokvis

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

De functie is bijzonder, omdat iedere dag anders is. Dit geeft mij een enorme kik, want ik krijg de kans om iedere dag iets nieuws te creëren en/of te delen.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Het nieuws wat mij de afgelopen tijd heeft beziggehouden is toch wel alle hectiek rondom Donald Trump. Eerst viel hij zijn eigen veiligheidsdiensten af en daarna wordt hij ineens vriendjes met de Russische president Vladimir Poetin. Hilarisch en ‘hoe dan’, om het kort samen te vatten.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Wat ik nog graag wil oppakken/creëren? Op dit moment ben ik samen met Jan Verheij druk bezig om een brancheversterkend platform op te bouwen. Hierover komt spoedig meer informatie naar buiten.

Wat ik nog graag zou willen veranderen in de groenbranche is toch wel dat het gemopper stopt. Ik ben iemand die houdt van het positieve denken en het ‘bruggen slaan met elkaar’. Wanneer we onderling als collectief samenwerken, dan bereik je veel meer, dan met het negatieve denken. Breder denken dan alleen de eigen agenda, is ook iets waar nog velen van kunnen leren.

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend ga ik samen met mijn zoon autorijden. Hij heeft zojuist zijn rijbewijs gehaald.
 

Bron: www.FloraNews.com
20-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS