maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

FloraMondo geeft toegang aan klanten van klanten

FloraMondo geeft toegang aan klanten van klanten

FloraMondo biedt de mogelijkheid aan bedrijven om hun klanten direct toegang te geven tot het hele assortiment bloemen en planten in FloraMondo. Dit wel onder de regie van het bedrijf zelf. De nieuwe functionaliteit heet klant-accounts.

Uw klanten, die zelf graag toegang willen tot FloraMondo. Dit kan nu dus en op die manier wordt uw gehele aanbod zichtbaar voor de klant en kan deze sneller bestellen. Prettig voor de klanten en prettig voor u, zo zegt FloraMondo. Maar natuurlijk alleen als u zelf de regie kunt houden over wat de klant wel en niet ziet.

En zo is het ook geregeld in de nieuwe functionaliteit. Met een klant-account geeft u klanten op een veilige manier toegang tot uw assortiment op FloraMondo. Uw klant blijft uw klant en alle bestellingen en contacten blijven via u lopen. De klant-accounts zijn namelijk gekoppeld aan het eigen account. Instellingen per klant, zoals afleverlocatie, inkooplimieten en verkoopkanalen zijn niet door de eindklant zelf in te vullen. Dit blijft vlogens FloraMondo allemaal onder eigen regie.

 


19-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS