zaterdag 23 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Looye Kwekers komt met campagne en nieuw online platform

Looye Kwekers komt met campagne en nieuw online platform
Looye Kwekers heeft samen met Burst haar nieuwe online platform gelanceerd op www.looye.com. Het familiebedrijf, opgericht in 1946, staat bekend om het telen van smaaktomaten, waaronder hun merken Honingtomaten en Joyn.
 
Doelstelling van de nieuwe website is om de naamsbekendheid van Looye te verhogen en de zichtbaarheid van haar submerken in verschillende landen - zoals Nederland, Duitsland en België - te vergroten. De nieuwe mediacampagne waarmee Looye eerder deze maand van start is gegaan op televisie, radio en outdoor draagt hier ook aan bij.

Looye heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van smaakvolle tomaten. Dit alles volgens de principes van Looye: stijlvol, smaakvol en zinvol. Fotografie en 360 graden video vormen de spil van de website. Vanzelfsprekend staan tomaten van Looye centraal; de reis van de tomaten van de kas naar het winkelschap is in beeld gebracht.

'Transparante informatievoorziening is essentieel in deze tijd: we willen de consument laten zien hoe we de tomaten kweken en verpakken en ook laten zien wie dat doen, aldus Niels Roodenrijs (Looye Kwekers). Met de nieuwe website kan je letterlijk een kijkje nemen in de kas en de verpakkingshal. Wij zijn echt trots op wat we doen en het is fantastisch dat we dit met de nieuwe website aan de rest van de wereld kunnen tonen.'

 

 


13-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS