vrijdag 22 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Test levertijd en kwaliteit online boeketten stemt tevreden

Test levertijd en kwaliteit online boeketten stemt tevreden

In het voorjaar van 2018 heeft bloemistenbrancheorganisatie VBW samen met Thuiswinkel.org een grootschalige online boekettentest uitgevoerd. Bij de beoordeling is gekeken of het juiste boeket, tegen de juiste kwaliteit op het juiste moment werd geleverd. De resultaten stemmen tevreden: 97,6% van de boeketten werd op tijd geleverd en voldeed in het algemeen aan de juiste kwaliteit.

In totaal zijn 6 landelijke verzenders getest: fleurop.nl, topbloemen.nl, euroflorist.nl, deen.nl, greetz.nl en florient.nl. Op alle websites zijn 7 boeketten besteld, die op meerdere plaatsen in Nederland werden bezorgd en vervolgens centraal in het land werden beoordeeld.

Bij de beoordeling is gekeken of het juiste boeket, tegen de juiste kwaliteit op het juiste moment werd geleverd. De resultaten stemmen tevreden: 97,6% van de boeketten werd op tijd geleverd en voldeed in het algemeen aan de juiste kwaliteit.

De VBW toont zich tevreden met de uitkomsten: "In het verleden werden wij geconfronteerd met het feit dat bestellingen niet tijdig werden geleverd, of dat niet het juiste boeket werd geleverd. In de afgelopen jaren hebben we ingezet op verbetering, met als doel structureel te voldoen aan de consumentenverwachtingen. Het doet ons deugd dat de uitkomsten van deze test substantiële verbeteringen aantonen. In de komende tijd blijven we actief inzetten op verdere ontwikkeling."

 bron: VBW


12-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS