zaterdag 23 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Deadline inschrijving AIPH International Grower Of The Year Award 2019 verlengd

Deadline inschrijving AIPH International Grower Of The Year Award 2019 verlengd

De International Association of Horticultural Producers (AIPH) heeft op veler verzoek de deadline verlengd voor de inschrijving voor de International Teler van het Jaar Awards (IGOTY) 2019. Telers van sierplanten wereldwijd hebben nu tot op maandag 13 augustus 2018 middernacht (GMT) om zicht in te schrijven.

De uitreiking van de "Oscars voor bloemen en planten" vindt plaats tijdens IPM Essen op dinsdag 22 januari 2019 in Essen, Duitsland. De Award erkent de beste practises in de tuinbouwproductie door de beste sierteeltkwekerijen van over de hele wereld.

IGOTY 2018 Ter Laak

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de categorieën klare planten en bomen, jonge planten, snijbloemen en bollen. Daarnaast worden ook de Duurzaamheid Award en de Inspirerende Business Award uitgereikt.

2018 zag negen finalisten uit vijf landen doordringen tot het Award galadiner met Ter Laak Orchids uit Nederland die de titel van International Grower of the Year 2018 uiteindelijk mee naar huis nam.

Inschrijfformulieren moeten uiterlijk maandag 13 augustus 2018 zijn ingeleverd. Deelname is gratis en kent een eenvoudig online aanvraagproces: www.aiph.org/groweroftheyear 


12-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS