vrijdag 22 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Skyfall on tour

Skyfall on tour

Wanneer de voorjaarsbloeiers hun kleuren verliezen, is het tijd voor een nieuwe sfeermaker. Een sfeermaker waarmee consumenten van vroeg in de zomer tot laat in de herfst kunnen genieten van een bloeiende tuin. Een voorbeeld van zo'n sfeermaker is de Skyfall. Een chrysant die heel goed geschikt is voor in hanging baskets en flower bags.

De serie van veredelaar Royal van Zanten is gebaseerd op Multiflora genetica en verkrijgbaar in de vijf contrasterende kleuren roze, paars, rood, wit en geel. De Skyfall wordt voornamelijk in trio-kleurenmixen geteeld, vanwege de uniforme groei wordt, maar ook als mono-kleur is het een plaatje.Kwekerij Bas van der Wilt uit Waddinxveen is in week 23 gestart met de aanvoer van de Skyfall, trapte het seizoen af met een presentatie op de Zomerplaza bij FloraHolland en vorige week ging hij on tour naar diverse klanten met de speciale Skyfall aanhanger.

In de aankomende weken starten ook de kwekers Croyse Loop, Barreveld en Batist met de verkoop in hangpotten met potmaat 23-25cm. De producten worden aangevoerd tot en met week 43.

 


10-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS