vrijdag 22 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

David van Mechelen nieuwe CFO FloraHolland

David van Mechelen nieuwe CFO FloraHolland

David van Mechelen wordt vanaf 1 oktober 2018 de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) en lid van de directie van Royal FloraHolland. Met zijn benoeming is de directie van Royal FloraHolland compleet. Deze bestaat nu uit Steven van Schilfgaarde (CEO) en David van Mechelen (CFO).

Met de benoeming van David van Mechelen krijgt Royal FloraHolland een ervaren en deskundige CFO. Van Mechelen werkt al 19 jaar bij KLM in diverse financiële functies, waaronder als CFO bij Transavia. Zijn twee laatste functies waren Senior Vice President Group Controller en Business CFO van het KLM Passagiersbedrijf.

David van Mechelen CFO FloraHolland

 Van Mechelen werd afgelopen april, tijdens de   Leadership in Finance Summit, nog uitgeroepen   tot winnaar van de Leadership in Finance Award   2018 (voorheen Controller of the Year Award).

 Van Mechelen kijkt uit naar de mooie uitdaging   als CFO. Hij ziet in Royal FloraHolland een   prachtig bedrijf met een rijke historie in een voor   de Nederlandse economie heel belangrijke     sector. "Ik lever graag een bijdrage aan de   ambitie om de dienstverlening verder te   digitaliseren en internationaal uit te bouwen. Ik   verheug me daarbij op de samenwerking met de   leden en klanten, de RvC, mijn nieuwe collega's   en andere stakeholders van Royal FloraHolland.”

 Het afgelopen half jaar is de functie van CFO op   interim-basis ingevuld door Mark van den   Biggelaar, die Steven van Schilfgaarde per 1 januari 2018 opvolgde toe deze benoemd werd tot CEO. Biggelaar blijft nog tot 15 november verbonden aan Royal FloraHolland.

 

 


10-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Dames


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS