vrijdag 22 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Woonplanten van 2019 zijn bekend

Woonplanten van 2019 zijn bekend

Ook in 2019 zet Bloemenbureau Holland met Mooiwatplantendoen.nl iedere maand een kamerplant of groep kamerplanten in de spotlight. De lijst met planten is tot stand gekomen in samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland.

Bij de selectie is rekening gehouden met een aantal criteria. Zo mag een product slechts een keer per drie jaar gepromoot worden om zodoende zoveel mogelijk productgroepen te bedienen. Om een goede verkrijgbaarheid te garanderen, moeten er minimaal vier kwekers zijn die de plant of plantengroep telen en moeten de producten in een periode van zeven maanden goed worden aangevoerd (1 à 2 seizoensproducten uitgezonderd). Bovendien wordt bekeken of de planten interessant zijn voor de consumenten en aansluiten bij de huidige tijdgeest.

Bloemenbureau Holland maakt de lijst nu al bekend om de verschillende verkoopkanalen, producenten en pers voldoende tijd te geven vooruit te plannen en hen te stimuleren eigen verkoopacties te ontwikkelen om zo optimaal te profiteren van alle aandacht. De teksten de fotografie komen zo snel mogelijk na voltooiing beschikbaar voor alle partijen.

De woonplanten van 2019

bron: mooiwatplantendoen.nl 


09-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS