vrijdag 22 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Fleurop en KEK Mama zetten populairste juf in de bloemen

Fleurop en KEK Mama zetten populairste juf in de bloemen

Juf Simone van groep 5 vanbasisschool Patricius in Echt is volgens de actie van Fleurop en KEK Mama de populairste juf van Nederland en werd donderdag 5 juli in de bloemen gezet. De afgelopen weken konden ouders en leerlingen met een actie van Fleurop hun favoriete juf of meester nomineren voor deze titel. 

Simone van Cruchten werd donderdagmorgen met een smoesje uit de klas gehaald. Vervolgens overlaadden de kinderen van groep 5 haar met bloemen. Daarna was het de beurt aan Paul en Elian Cleven-Hölsgens, eigenaren van Bloemenhuis Dingelstad, die een workshop bloemschikken voor de hele klas verzorgden. De juf was ontroerd door dit gebaar: ‘Ik ben sprakeloos. Ik had dit totaal niet zien aangekomen en weet ook niet wat ik moet zeggen. Want een ontzettend mooi gebaar en wat mooi om zo dit schooljaar met mijn klas af te sluiten.’

Jaar lang gratis bloemen
Vanaf 20 juni konden ouders en leerlingen via de website van Fleurop stemmen op hun favoriete juf of meester. Duizenden aanmeldingen kwamen binnen. Naast de verrassing van vanochtend wint juf Simone ook een schooljaar lang gratis bloemen.

bron en foto: Fleurop en KEK Mama

 


09-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws



2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS