maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Snijbloemenassortiment Decorum in Flowerbook app

Snijbloemenassortiment Decorum in Flowerbook app

Het snijbloemenassortiment van Decorum is voortaan ook via de Flowerbook app te vinden. Dit online platform brengt snijbloemen met alle relevante productinformatie wereldwijd onder de aandacht bij bloemisten en exporteurs. De app is voor Decorum een mooi podium om haar kwaliteitsproducten van de snijbloemenkwekers online onder de aandacht te brengen.

Zowel Decorum als Flowerbook zijn enthousiast over deze samenwerking. “Met het toevoegen van de Decorum snijbloemenkwekers aan onze app krijgen we meer slagkracht om het platform verder te ontwikkelen”, aldus Fabian van Dijk, medeoprichter van Flowerbook. “Op deze manier kunnen we grote stappen voorwaarts maken en zorgen dat onze wereldwijde gebruikers geïnformeerd blijven over het groeiende assortiment dat Decorum aanbiedt.”

Flowerbook is in 2014 opgericht door Robin Hesselberth en Fabian van Dijk. Zij hebben het doel om ’s werelds grootste informatieplatform over snijbloemen te creëren. In Flowerbook zijn snijbloemen op te zoeken op basis van kleur, soortnaam en beschikbaarheid. Daarnaast biedt de app inspiratie en verzorgingstips. Sinds de lancering op de Internationale Floriculture & Horticulture Trade Fair (IFTF) in november 2014 heeft Flowerbook wereldwijd 37.000 gebruikers en verwelkomen zij per maand meer dan 1000 nieuwe gebruikers.
 


04-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS