maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Gerhard van der Bijl van FloraHolland genomineerd voor Computable Awards 2018

Gerhard van der Bijl van FloraHolland genomineerd voor Computable Awards 2018

Gerhard van der Bijl, chief digital officer (cdo) en chief information officer (cfo) bij Royal FloraHolland, is door ict-vakablad Computable genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie CxO van het Jaar.

De bloemenveiling heeft in ruim een jaar tijd haar organisatie, zowel business als it, anders ingericht en fors geïnvesteerd in digitale vernieuwingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Gerhard van der Bijl te nomineren in de categorie CxO van het Jaar. Inmiddels ligt er een ‘Digital First’-strategie, waarbij het digitaal platform Floriday leidend is, aangevuld met financiële en logistieke diensten. Er wordt hierbij intensief samengewerkt met kwekers en klanten. 

Het ict-vakblad heeft in totaal tien directeuren in de Nederlandse ict-markt genomineerd voor de awards. De genomineerden zijn, naast Gerhard van der Bijl, Daniel Gebler van Picnic, Bouke Hoving van KPN, Peter Jurg van Capitar IT Group, Chris Obdam van Betty Blocks, Emiel Putman van CRM Partners Group, Derek Roos van Mendix, Michiel Schipperus van Sana Commerce, Brian Speelman van Infotheek Group en Coks Stoffer van DXC.

De tien genomineerde directeuren in ict zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2018. Computable ontving in deze categorie in totaal 19 voordrachten. De algemene jury heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en bepaalde hiermee de top tien in deze categorie. Het gaat hier om zowel directeuren van ict-bedrijven als ict-verantwoordelijken van eindgebruikersorganisaties en ict-directeuren van grote divisies of afdelingen.

Op 5 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2018. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

foto: Royal FloraHolland

Bron: www.FloraNews.com
02-07-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS