dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

De Winter neemt R. Gorissen Transport over

De Winter neemt R. Gorissen Transport over

De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 juli 2018 R. Gorissen Transport uit Waddinxveen over. Bij de overname wordt de vestiging van R. Gorissen Transport in Waddinxveen overgenomen, gaat al het personeel mee naar De Winter en worden alle activiteiten voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

De Winter Logistics en R. Gorissen Transport zijn goede bekenden in de wereld van de sierteeltproducten. Voor beide bedrijven is de corebusiness het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Het netwerk van De Winter Logistics wordt door deze overname verder uitgebreid met de standplaats in Waddinxveen. De combinatie met de eigen locaties op de verschillende vestigingen, zorgt ervoor dat nog beter ingespeeld kan worden op de veranderende klantwensen.

Eric de Winter en Arnoud de Vries zien grote voordelen van de overname: “Lokale aanwezigheid in de regio’s waar we actief zijn is cruciaal voor succesvolle dienstverlening. We zetten daarom alle activiteiten voort vanuit de huidige locatie en creëren synergie door het bestaande, uitgebreide netwerk. Daarnaast kan De Winter Logistics door het versterken van het netwerk in deze regio de dienstverlening voor bestaande klanten nog verder verbeteren.”

bron: ttm

 


26-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS