vrijdag 22 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Nederlandse chrysanten stelen de show bij FlowerFestival in St. Petersburg

Nederlandse chrysanten stelen de show bij FlowerFestival in St. Petersburg

Op 12 juni vierde Rusland de dag van de Onafhankelijkheid. Van staatswege werd St. Petersburg aangewezen voor een feestelijke parade met een groot FlowerFestival. In deze parade was een hoofdrol weggelegd voor chrysanten van JustChrys. 

De vermaarde bloemkunstenaars Vladimir en Alexandr Bermjakovy werden ingezet om te werken met de veelzijdige Nederlandse chrysanten. Zij openden de persconferentie – waarin de parade aan de media gepresenteerd werd – met het ter plekke maken van bloemwerk op basis van chrysanten. Foto’s hiervan werden gretig gepubliceerd. Ook brachten ze de chrysant onder de aandacht tijdens de dag van de bloemisten, in bloemschikwedstrijden en was er een praalwagen vol chrysanten. Op het Paleisplein werd een video van JustChrys en Sobolj getoond met kleding gemaakt van bloemen: deze video kondigde de volgende deelname van beide bedrijven aan de volgende FlowersExpo in Moskou aan.

De reactie van Vladimir Bermjakov: “Fantastisch!!! Dit is een feest voor bezoekers en een feest voor bloemisten met het geweldige assortiment chrysanten van JustChrys als kers op de taart! Met deze prachtige bloemen wilden wij niet alleen werken, maar ook dansen: daarom heb ik ze ook als eerbetoon in een dans opgenomen.”Tijdens de 3 dagen durende feesten hebben zo’n 400.000 mensen de Nederlandse chrysanten bewonderd. Het mediateam van Sobolj zorgde voor veel aandacht rond deze chrysant-promotie op een voor Russen belangrijke dag. Het creëren van betrokkenheid bij de bloemen die wij promoten is één van de doelstellingen van onze campagnes – dit gaat verder dan het zomaar plaatsen van wat bloemen bij evenementen of shows. 

foto's: Elena Metla


25-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS