dinsdag 20 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

FloraHolland Aalsmeer over op nieuw fustsysteem

FloraHolland Aalsmeer over op nieuw fustsysteem

Locatie Aalsmeer van Royal FloraHolland gaat maandag 25 juni aanstaande over op het nieuwe fustsysteem. Op alle locaties van de veiling is dan de fustpas nodig voor het ophalen en inleveren van fust. De fustpas is niet locatiegebonden en geldt alleen voor fust. Voor CC-containers blijft de huidige pas geldig.

De afhandeling van fusttransacties gaat in het nieuwe systeem digitaal. Direct na de transactie wordt de bon digitaal gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Op de bon staan de fustcodes en de aantallen (en geen financiële verantwoording meer). De papieren transactiebon verdwijnt. Bij inleveren van fust moeten vooraf op de papieren innamebon de fustcodes en aantallen worden ingevuld.

Royal FloraHolland voert het nieuwe systeem stapsgewijs in. De veiling start met de digitale transactieafhandeling. Het online aankondigen is de volgende stap. Tot die tijd kunnen bestellingen en innames telefonisch, per e-mail of met de fustbon aangekondigd worden. Fustbestellingen en -innames in Eelde of Rijnsburg kunnen al online aangekondigd worden via Mijn Royal FloraHolland.

Meer informatie over de fustpas en het bestellen van fust is te vinden op de website van FloraHolland.

bron: FloraHolland

 


18-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS