zondag 24 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Beekenkamp Plants Ornamentals versterkt activiteiten in Frankrijk door samenwerking met Ducrettet

Beekenkamp Plants Ornamentals versterkt activiteiten in Frankrijk door samenwerking met Ducrettet

Beekenkamp Plants BV Ornamentals en het Franse bedrijf Graineterie A. Ducrettet zijn overeengekomen per 11 juni 2018 samen te gaan werken. Ducrettet is actief in de verkoop van zaden, als ook jonge planten aan Franse kwekers. Door deze samenwerking is Beekenkamp Ornamentals in staat de verkoopactiviteiten in Frankrijk te versterken.

Ducrettet zal de verkoop en logistiek aan de Franse klanten op zich nemen terwijl Beekenkamp Ornamentals in deze samenwerking als veredelaar en producent van jong plantmateriaal zal fungeren. De huidige vertegenwoordigers van Beekenkamp in Frankrijk, Jean-Marc Radureau, Michel Martin en Christophe Galinier zullen in dienst treden bij Ducrettet. Deze overeenkomst heeft geen invloed op de divisie Beekenkamp Plants Vegetables, die direct aan de professionele groenten kweker verkoopt.

René Richert, eigenaar van Ducrettet, geeft aan erg blij te zijn met de samenwerking. Ducrettet is hierdoor in staat een breder assortiment aan zijn klanten aan te bieden. Volgens Richert is Beekenkamp een familiebedrijf wat goed bij Ducrettet past. "En aangezien zij een actief veredelaar in een breed assortiment zijn, zullen wij een interessantere leverancier voor onze klanten worden.“

Cor Bremmer, Commercieel Directeur van Beekenkamp: “Ducrettet is een dynamisch bedrijf dat de Franse markt erg goed kent. Door de samenwerking zullen wij onze sierteelt klanten in Frankrijk beter kunnen bedienen.”
 


12-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS