zondag 24 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Sion host most instagrammable Flower Dinner

Sion host most instagrammable Flower Dinner

Phalaenopsis-veredelaar Sion in De Lier opende maandagavond haar jaarlijkse Flower Trials met het Exclusive Flower Dinner op het eigen bedrijf voor 150 klanten en vakgenoten. Het thema van dit jaar is 'The Most Instagrammable Orchid Show', waarbij het bedrijf haar klanten laat zien hoe je de phalaenopsis 'instagrammable' op de winkelvloer kunt presenteren.

'Wij willen de gasten inspireren bij hun marketing; de aanwezigen konden bijvoorbeeld bij een Instacoach terecht met al hun vragen. Daarnaast hebben we VT Wonen-blogger 2017, Theo-Bert Pot, gevraagd een serie instagrammable foto's te maken met Sion-rassen in de hoofdrol. Deze beelden showen we in een orchid-gallery.", aldus directeur-eigenaar Eric Moor.

Spreekster van de avond, trendvertaler Sandra Könings, vertelde de aanwezigen over komende trends en welke kansen deze bieden voor de phalaenopsis. Könings ziet nog steeds veel mogelijkheden voor de phalaenopsis. Of de trend nu wit, urban of jungle is, de phalaenopsis past volgens haar altijd in de tijdgeest: voor elke dag, elk land en elk feestmoment. “Daarbij is een phalaenopsis een cadeau: een boeket dat meer dan twee maanden bloeit", aldus Könings.

Most instagrammable orchid show
Sion heeft op het eigen bedrijf drie winkelpleinen ingericht waar vakgenoten worden geïnspireerd door 'most instagrammable' schapindelingen en concepten. Sinds een aantal jaar zet Sion nationaal en internationaal in op indeling van de markt in drie segmenten. Zo is er het Fancy plein voor bouw- en supermarkten, de Specially presentatie voor hoogwaardige supermarkten en tuincentra en een Luxury afdeling voor bloemisten.


12-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS