zondag 24 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Floral Jam bij HilverdaKooij

Floral Jam bij HilverdaKooij

Op donderdag 14 juni aanstaande viert HilverdaKooij tijdens de FlowerTrials een floraal feestje voor bloemisten en andere vakenthousiastelingen.

Naast een bijzondere rondleiding langs de nieuwste variëteiten van HilverdaKooij, zijn er verschillende inspirerende jamsessies met bloemen en planten. Tijdens deze zogeheten Floral Jams daagt Pim van den Akker studenten en bloemisten uit om met een scala aan producten aan de slag te gaan.

Marika de Koning, Marketing & Communicatie manager bij HilverdaKooij: "De Flower Trials zijn de gelegenheid bij uitstek om elkaar te ontmoeten. We willen graag in gesprek met bloemisten. Wat is voor hen belangrijk? Wat zouden zij graag zien qua producten? En waar gaat hun hart sneller van kloppen? Dat horen we graag!"

Programma donderdag 14 juni (16:00 - 21:00)

RONDLEIDING IN DE KASSEN | START 16:00 UUR
Welke nieuwe soorten zijn er in ontwikkeling? En welke soorten zou jij graag in je zaak hebben staan? Kijk je ogen uit in de #snoepwinkel van HilverdaKooij!

INSPIRERENDE #FLORALJAMS | INLOOP VANAF 17:00 UUR
Studenten van drie verschillende 'Bloem & Design' opleidingen mogen als eerste improviseren met de snijbloemen en planten van HilverdaKooij.

Daarna is het de beurt aan zes floral designers om te jammen met het complete assortiment bloemen en planten van HilverdaKooij. Laat je in drie rondes inspireren door de ideeen van ondere andere Inge Quint, Dennis Lanzaat, Evelien van de Sande en Kristel van Dijk!

DIVERSE FOODTRUCKS | DOORLOPEND
Van al dat moois krijg je #lekkeretrek!

MEET & GREET @HILVERDAKOOIJ
Elkaar ontmoeten en inspireren, dat is waar het om draait tijdens de #FlowerTrials! Aanmelden kan nog via de eventpage of door een mail te sturen aan roos@flowerfactor.nl.


12-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS