zondag 24 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Opti-flor viert 90 jarig jubileum met Vrienden van Opti-flor Festival

Opti-flor viert 90 jarig jubileum met Vrienden van Opti-flor Festival

Bij Optiflor weten ze wel hoe je een echt feestje viert. Op zaterdag 9 juni werd tijdens het Vrienden van Opti-flor Festival het 90-jarig jubileum van de familie Hendriks in de tuinbouw gevierd. Er was gezorgd voor alle elementen die bij een echt festival horen; muziek, eten, drinken, mooi weer en vooral heel veel gezelligheid.

Tijdens het festival werd er stil gestaan bij de rijke geschiedenis van het bedrijf. Een speciale ‘Hendriks bite’ werd geserveerd, bestaande uit alle soorten groente die de familie in het verleden gekweekt heeft. Er werd rekening gehouden met bezoekers van alle leeftijden; er was een Seniorensalon en een heuse Silent Disco.

Optiflor

Ook aan de inwendige mens werd goed gedacht; van ijs tot smokey goodness van de BBQ en van poffertjes tot flammkuchen en pokebowls, er was voor iets wat wils te krijgen bij de verschillende foodtrucks op het terrein. Coverband Valium en DJ Tabass-co zorgden voor de muzikale omlijsting van het festival. Een limonadefontein, schmink, een goochelaar, springkussen en zweefmolen deed de allerkleinste bezoekers lachen van plezier!

De komst van de meer dan 800 genodigden was het grootste cadeau voor Opti-flor, maar indien men toch iets wenste te geven, werd aangeraden een schenking te doen. Dit geschonken bedrag wordt door Opti-flor gebruikt om de reeds bestaande samenwerking met REAKT en Patijnenburg verder uit te breiden.


 

foto's: Fb Aterlier Bloom


11-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS