zaterdag 23 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

FleuraMetz kiest voor wijziging bestuursstructuur

FleuraMetz kiest voor wijziging bestuursstructuur

Het tempo waarmee veranderingen in de globale sierteeltsector elkaar opvolgen, loopt steeds verder op. Duurzaamheid wordt de norm. FleuraMetz wil als wereldmarktleider in het bloemistensegment voorop lopen in vernieuwing en innovatie. Het verschil wil het bedrijf maken door uit te blinken in HR, marketing en IT. Het bedrijf gaat hiermee voor de beste mensen, de beste klantbenadering en services en de beste digitale kanalen, data en logistiek.

Om het verschil te kunnen maken op deze vlakken breidt de raad van bestuur van FleuraMetz het dagelijks bestuur uit met een Executive Team, waarin bovenstaande disciplines vertegenwoordigd zijn. Het Executive Team bewaakt de continuïteit van het dagelijks bestuur en waarborgt de vertegenwoordiging van FleuraMetz, zowel intern als extern. Naast de huidige vier leden van de raad van bestuur nemen director HR Caroline van den Broek, director Marketing Nancy van Kleef, en director Data & IT Herman Raué plaats in het Executive Team.

FleuraMetz bestuurVan links naar rechts: Martin Vered (CCO), Frank Koenen (CEO), Herman Raué (director Data & IT), Casper de Groot (CFO), Gerko Schortemeijer (CCO), Nancy van Kleef (director Marketing) en Caroline van den Broek (director HR)

 

 

 


11-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS