vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Lentiz-studenten week in keuken van Nature’s Pride

Lentiz-studenten week in keuken van Nature’s Pride

Studenten van de Lentiz mbo-4 opleiding Masters of Food zijn momenteel bezig met het project: case study 'Gezonde keuzes bij Nature's Pride'. Ter voorbereiding van dit project hebben zes studenten een week lang mogen kennis maken met diverse afdelingen van het bedrijf Nature's Pride.

Onderdeel van het project is het geven van een weloverwogen advies over de menukaart van het bedrijfsrestaurant. Om dit goed te kunnen doen hebben de Lentiz-studenten tijdens een ‘snuffelstage week’ kennisgemaakt met werkzaamheden en werkplekken binnen Nature's Pride, de mensen en de culturen. Vervolgens leerden ze tijdens de taallessen wat de lekkerste gerechten zijn die medewerkers in hun herkomstlanden op het menu hebben staan.

Het werd een week die leidde tot veel enthousiaste verhalen over marketing, inkoop, scheduling/SCM. Elke dag kreeg een docent van de opleiding een rondleiding als onderdeel van een docentenstage, zowel vakdocenten als niet vakdocenten konden op deze wijze ook een kijkje in de keuken nemen. Ze hebben een goed beeld gekregen van de bedrijfsprocessen en werkwijze van het bedrijf.

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen het bedrijfsleven en beroepsonderwijs.

bron: World Horti Center - foto: Nature's Pride


 


06-06-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS