maandag 20 mei 2019
Top VvdM AmaVerde FlowerTrials 1 mei

Waarom het werkgeluk van je personeel zo belangrijk is voor jouw onderneming

Waarom het werkgeluk van je personeel zo belangrijk is voor jouw onderneming

Gelukkige werknemers leiden aantoonbaar tot betere resultaten en minder verzuim. Wat moet je als manager doen om het geluk van je medewerkers te laten groeien?
Werkgeluk kun je grotendeels zelf creëren, mits je in een omgeving werkt waarin je wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Leidinggevenden zijn van grote invloed op het werkgeluk van hun medewerkers. Zij moeten richting geven en hebben een voorbeeldfunctie. Niet alleen zijn ze verantwoordelijk voor het geluk van hun collega’s, maar ook voor hun eigen werkgeluk.

Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en praktijk bespreekt dit boek welke factoren van invloed zijn op het verhogen van werkplezier en voldoening. Het bevat tips en praktische instrumenten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Voor managers die zich verantwoordelijk voelen voor het welbevinden op de werkvloer.

Samenwerken, Bezinnen en Inspireren
Henk-Peter Dijkema werkte jaren in Nepal waar hij samen met de lokale bevolking organisaties opzette en uitbouwde. In Nederland was hij consultant, trainer en manager en werkte voor klanten als ING, Air France KLM, Rabobank en T-Mobile. Samen met Peter Gerrickens en Paul Aartsen ontwikkelde hij het Kennismakingsspel, waarvan inmiddels duizenden exemplaren zijn verkocht.

Wim Oolbekkink is programmamaker en geeft vorm aan de missie van SBI op landgoed Zonheuvel over Samenwerken, Bezinnen en Inspireren. Samen met Dijkema startte hij Performance Happiness. In 2015 schreven zij het boek Tussen brood en spelen; meer geluk in je werk.

bron: Baaz.nl 


18-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS