zondag 24 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Joris Verweij nieuwe CEO Floramedia Group

Joris Verweij nieuwe CEO Floramedia Group

Met ingang van 1 juni 2018 wordt Joris Verweij de nieuwe CEO van Floramedia. Hij volgt Merthus Bezemer op die per 1 juni start als CEO van New Green Market.

Voordat Joris Verweij in dienst trad als CFO/COO bij Floramedia was hij ruim 10 jaar werkzaam bij Heineken waar hij zijn laatste functie vervulde als Finance Director bij Alken Maes, een dochteronderneming van Heineken. De Raad van Commissarissen van Floramedia Group is verheugd met het aantreden van Verweij als nieuwe CEO van Floramedia Group: “Verweij is vanuit zijn brede ervaring bij uitstek de persoon die een bepalende rol kan spelen bij de doorontwikkeling die momenteel plaatsvindt bij Floramedia”.


Zijn achtergrond bij Heineken maakt het mogelijk de organisatie aan te sturen met een duidelijke en commerciële visie op de toekomst. Te denken valt aan het verder verbeteren van de klanttevredenheid, aan de modernisering van de drukkerij en de mogelijkheid nieuwe horticulturele markten te gaan bedienen als printmedia bedrijf. Daarnaast is de keus op Joris Verweij gevallen vanwege zijn vermogen om goed te kunnen luisteren naar de interne organisatie en de verbinding te leggen tussen partijen die elkaar nodig hebben.

 


17-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS