zaterdag 23 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Merthus Bezemer wordt CEO van New Green Market

Merthus Bezemer wordt CEO van New Green Market

Merthus Bezemer vertrekt bij FloraMedia en neemt als medeoprichter en CEO per 1 juni aanstaande de dagelijkse leiding van New Green Market op zich. De groei van New Green Market in de afgelopen anderhalf jaar roept om duidelijke keuzes. Het bedrijf heeft inmiddels 12 werknemers in dienst en groeit gestaag. Op dit moment is het platform een volledig functionerende online marktplaats voor bloemen en planten met beginnende digitale en logistieke diensten.

Merthus Bezemer CEO

 Merthus Bezemer werkte ruim acht jaar bij   Floramedia Group. Als CEO was hij   verantwoordelijk voor de huidige koers van       het bedrijf en heeft hij het bedrijf succesvol     door een aantal moeilijke jaren geleid. Hij     draagt Floramedia naar eigen zeggen met       een gerust hart over aan zijn opvolger Joris   Verweij. De voormalig CFO/COO van               Floramedia wordt met  ingang van 1 juni   2018 de nieuwe CEO.

 “Wij hebben grote ambities en de   ontwikkelingen in de groene sector gaan snel. New Green Market   heeft op dit moment behoefte aan een duidelijke visie en een vaste koers. Voor mij persoonlijk is het een geweldig avontuur, waar ik ervan overtuigd ben dat we met dit nieuwe bedrijf zeer succesvol zullen zijn”, aldus Merthus Bezemer.
 


17-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS