zondag 20 januari 2019
Topbanner Kubo Beekenkamp Deliflor

Tijdens FlowerTrials wordt assortiment van 2019 bepaald

Tijdens FlowerTrials wordt assortiment van 2019 bepaald

FlowerTrials is een belangrijk evenement waar het assortiment aan potplanten en vaste planten voor het volgende seizoen bepaald wordt. Van Petunia via Phalaenopsis naar Pelargonium en Primula, de nieuwste verdelingsprestaties in zowel de commerciële gewassen als in de nicheproducten worden gepresenteerd op 32 locaties. FlowerTrials zijn daarnaast ook een mooi moment om het over zakelijke en promotionele plannen voor het volgende seizoen te hebben.

Gill Corless, voorzitter van de stichting FlowerTrials: “Kwekers, exporteurs en retailers kunnen het best van dit evenement profiteren als ze de FlowerTrials samen bezoeken. Een kweker zal het productieproces onder de loep nemen, de exporteur kijkt naar de logistiek en de retailers weten precies waar klanten voor kiezen op de winkelvloer. Die samenwerking willen wij stimuleren! Ons motto is niet voor niets ‘where plants meet people’. Bovendien gaat plannen voor het volgende seizoen een stuk makkelijker en sneller als alle relevante mensen en planten op één plek samen komen.”

Wie zo efficiënt mogelijk te werk wil gaan, kan vooraf al de belangrijkste noviteiten bekijken op de FlowerTrials-website.

Flower Trials 


16-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS