zondag 20 januari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Ter Laak Orchids versterkt management met Edith Bentvelsen

Ter Laak Orchids versterkt management met Edith Bentvelsen

Per 1 augustus aanstaande start Edith Bentvelsen als Managing Director bij Ter Laak Orchids. Met de komst van Edith zet het bedrijf een stap verder in de professionalisering. Edith Bentvelsen wordt verantwoordelijk voor organisatie, HRM, strategie en marketing. Zij begeleidde het afgelopen half jaar al de uitbreiding en ontwikkeling van de organisatie rond de nieuwe teeltlocatie in Wateringen, die afgelopen week in gebruik werd genomen.

Edith Bentvelsen Ter Laak

De eigenaren Richard en Eduard ter Laak kunnen zich met deze versterking nog meer richten op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen het bedrijf. Eduard ter Laak: ‘We zijn blij met de komst van Edith in ons team. Met de huidige groei en ontwikkeling van ons bedrijf is een sterk team en een sterke organisatie cruciaal. Met haar kennis en ervaring als adviseur en interimmanager in de tuinbouw kunnen we onze organisatie verder professionaliseren.’

Ter Laak Orchids kweekt jaarlijks zo’n 8 miljoen Phalaenopsisplanten voor tuincentra, bloemisten en retailers in heel Europa op een totale oppervlakte van 17,5 ha op twee teeltlocaties in Nederland en op een teeltlocatie van 1 ha in Guatemala. 
 


16-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS