maandag 20 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

Dutch Flower Group luidt gong

Dutch Flower Group luidt gong

Marco van Zijverden, CEO van Dutch Flower Group, vierde 14 mei het winnen van de Familiebedrijven Award 2018 met het luiden van de gong op de financiële beursvloer in Amsterdam.

Op 11 april ontving Dutch Flower Group de Familiebedrijven Award 2018 uit handen van Jan Kees de Jager, voormalig staatsecretaris en minister van financiën en sinds 2014 CFO van KPN. Dutch Flower Group werd als familiebedrijf gekozen uit een selecte groep van vijf genomineerde ondernemingen. Deze bedrijven werden, in samenwerking met partners KPMG en ABN AMRO, uit honderden familiebedrijven geselecteerd.

DFG EuroNext

Dutch Flower Group, van de families Van Zijverden en Van Duijn, is een echt familiebedrijf dat internationaal een enorme groei doormaakt en inmiddels met een jaaromzet van € 1,5 miljard wereldwijd de grootste is in haar markt. Onder het devies “Making Life Colourful” zijn kennis, kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid leidend in de bedrijfsvoering.

Het luiden van de gong staat voor het openen van een handelsdag en wordt gedaan door een door EuroNext uitgenodigd persoon voor bijzondere gelegenheden.

bron: EuroNext 


15-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS