vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Flower Factor lanceert online educatie programma Floral Design

Flower Factor lanceert online educatie programma Floral Design

Bijzonder bloemwerk begint met een goede basis. Hiervoor dient iedere bloemist te beschikken over de nodige kennis, technieken en vaardigheden. Flower Factor geeft de bloemist graag deze handvatten en bundelde alle basistechnieken in het online educatie programma ‘Floral Design’.

Het programma is de volgende stap in het lesgeven in bloemsierkunst, iets wat designer en creatief directeur van Flower Factor Pim van den Akker al jaren doet. Niveau 1 van het programma is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar en bestaat uit 12 hoofdstukken met daarin bijna 100 instructie- en inspiratievideo’s.

Onderwerpen die in niveau 1 aan bod komen zijn onder andere: de gereedschappen, ondergronden en technieken als lijmen, rijgen, vouwen en wikkelen. Ieder hoofdstuk wordt afgerond met een toets. Wanneer alle toetsen met goed gevolg zijn gemaakt, ontvangt de cursist een certificaat van deelname.

Het programma is zowel beschikbaar voor de individuele bloemist en hun medewerkers als voor studenten van de diverse groenopleidingen. In de afrondingsfase heeft Flower Factor Nederlandse en Engelse docenten bloemsierkunst uitgenodigd om niveau 1 te testen.

Een aantal vakopleidingen heeft reeds interesse getoond om Flower Factor’s online educatie programma op te nemen in hun opleiding als aanvulling op de reguliere lesstof.

 


24-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS