maandag 22 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

Meesterlijk moestuinieren

Meesterlijk moestuinieren

De Nationale Tuinweek 2018, van 9 tot en met 17 juni, heeft als thema Moestuinieren. Tuinvereniging Groei & Bloei organiseert in die week groene activiteiten in meer dan 20 regio’s in het land. Van Schagen tot Roermond en van Wageningen tot Walcheren. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige wordt een kleine vergoeding gevraagd.

De tuinweek wordt afgesloten met het Open Tuinenweekend op 16 en 17 juni waarin meer dan 1.000 particuliere tuinen opengesteld worden voor publiek. In een verschillende regio’s zijn er speciale fietsroutes langs (moes)tuinen. Kijk voor een compleet overzicht van alle open tuinen op www.groei.nl/tuinweek.

In heel Nederland worden plantjesmarkten, workshops, excursies en lezingen georganiseerd rondom het thema ‘Moestuinieren’. Voor een compleet overzicht van activiteiten kun je terecht op www.groei.nl/tuinweek.

Wie geïnspireerd is geraakt door een van de vele activiteiten tijdens de Groei & Bloei Nationale Tuinweek kan vervolgens op zaterdag 23 juni terecht bij Intratuin, waar Groei & Bloei een landelijke inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin’ organiseert. Iedereen die op zaterdag 23 juni tussen 10.00 en 15.00 uur een tegel uit eigen tuin inlevert ontvangt twee gratis planten voor in de (moes)tuin.

 


16-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Kubo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS