maandag 22 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Plantarium 2018 belooft sterk deelnemers veld

Plantarium 2018 belooft sterk deelnemers veld

Volgens de organisatie van Plantarium 2018 is voor veel bedrijven is de nieuwe opzet van de vakbeurs aanleiding om, soms na jaren van afwezigheid weer, deel te nemen. De editie van 2018 belooft daarmee een sterk deelnemersveld.

Zo vormt van Son & Koot, evenals op de IPM, een stevig cluster met de Fruithof, Gebr. van der Salm en Waterplantenkwekerij Moerings. Ook het ‘straatje’ van weleer is terug met Hoogeveen Plants, F.N. Kempen, Salixkwekerij Bontekoe, Dick Blom Boomkwekerijen en B.D. Rijnbeek Boomkwekerijen. Arie Bouman Tuinplanten pakt uit met een nieuw rozen concept en ook de De bekende grote stands van CNB New Plants, Florensis, Dümmen Orange, Quality Green Plants, Cammeraat Potcultuur en Griffioen Wassenaar zijn weer van de partij.

Plantarium

Een nieuwe straat ontstaat met Plantipp, Concept Plants, Gebr. Alkemade, Handelskwekerij G. Hoogenraad en D.J. Hendriksen & Zn. “Wij gaan vooral met elkaar nieuwe introducties tonen en hoe die in de markt worden gezet” aldus Diantha Slingerland van Plantipp.

De beurs kent ook een aantal vaste eelnemers van het eerste uur die zich ook dit jaar weer laten zien, zoals Nolina Kwekerijen, T. Wezelenburg Handelskwekerij, Rijnbeek en Zn, Ergon Kwekerij, Van den Dool en de eerder genoemde Handelskwekerij G. Hoogenraad vormen het hart van Plantarium.

Plantarium 2018 wordt gehouden van 22 t/m 24 augustus 2018. 


16-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Kubo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS