maandag 22 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials

Nieuw Cannova seizoen vol kleur

Nieuw Cannova seizoen vol kleur

Ieder jaar rond deze periode komen ze op; kriebels. Niet alleen voor het voorjaar, ook voor de start van het nieuwe Cannova seizoen. Na de winterperiode kan de consument niet wachten om de tuin aan te kleden met kleur. Alsof het zo moet zijn, want vanaf deze week is het Canna-merk weer verkrijgbaar via Vreugdenhil Bulbs & Plants, Kwekerij Meeslouwer en de Duitse kwekerij Gartenbau Ch. Gärtner. Met een focus op de tuinbranche en hoveniersbedrijven is de verwachting dat vele tuinen exotisch en kleurrijk gevuld worden!

Cannova is er in zeven kleuren, variërend tussen rood en geel, met rassen als Bronze Scarlet, Red Shades, Rose, Mango, Orange Shades en sinds dit jaar ook Bronze Orange. Dit diep oranjekleurige soort is bijzonder door de kleur van de bloemen die sterk afsteken bij het donkere blad van de plant. De oranje tint is een goede aanvulling op het huidige kleurenpalet van deze Canna waardoor er voor ieders tuin een geschikte variant te vinden is.

De plant is een flamboyante en elegante verschijning, maar tegelijkertijd is deze geschikt voor elk type tuin; van modern tot romantisch. Daarnaast zeer geschikt als patioplant, in de volle grond of als oeverplant. Sterke eigenschappen van Canna Cannova zijn de snelle ontwikkeling tot volle plant met de vele bloemstelen in doorlopende bloei. Ook is de exotische buitenplant door veredeling ontwikkeld tot een krachtige en perfecte plant zonder bladpunten, die is bestand tegen het koele Europese klimaat.

 


13-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS