maandag 22 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Online bloemenservice bloomon nu ook in Frankrijk

Online bloemenservice bloomon nu ook in Frankrijk

Online bloemenservice bloomon breidt verder uit in Europa. Na het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en België, biedt bloomon haar service nu ook aan in Frankrijk. Voor de online bloemenservice een logische volgende stap in de ambitie om verse kwaliteitsbloemen rechtstreeks bij consumenten in heel Europa te bezorgen.

Na een succesvolle pilotfase in een aantal Franse steden is bloomon nu ook officieel toegetreden tot de Franse markt. Voor de Franse consument zijn Nederlandse bloemen al lang niet meer vreemd. Meer dan 50% van de bloemen die in Frankrijk worden verkocht, komt uit Nederland. Nieuw is voor de Fransen wel het online bestellen van bloemen; op dit moment gaat maar 2% van de aankoop via deze weg. Met het oog op kwaliteit en stijl worden bloemen in Frankrijk voornamelijk bij de traditionele bloemist gekocht, die nog altijd 92% van zijn aanbod via de groothandel of andere intermediairs inkoopt. De Nederlandse online bloemenservice heeft al deze schakels uit de keten gehaald en levert bloemen direct via de kweker. Hiermee heeft de consument 5 tot 8 dagen langer plezier van de bloemen.

Mede dankzij het Franse Partech, een van de Venture Capital fondsen die in bloomon investeert, is bloomon met de huidige lancering in Frankrijk nu actief op 6 Europese markten. De doelstelling van een verdubbeling van het aantal klanten per jaar wordt nog altijd ruimschoots behaald.

Bron: www.FloraNews.com
13-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS