maandag 22 april 2019
FlowerTrials Top VvdM Hamifleurs

XAnthu bedankt veilingmeesters

XAnthu bedankt veilingmeesters

"Samen kom je verder", onder dat motto hebben alle 19 snij-anthurium kwekers in Nederland en België hun handen in één geslagen. Op 12 januari jongstleden is de coöperatie XAnthu opgericht, op 14 februari hebben alle leden zich officieel ingeschreven en op maandag 26 maart was de eerste veiling-dag waarop bloemen van alle kwekers onder dezelfde naam en lidnummer werden verhandeld.

Ultiem doel en ambitie van de kwekers is een verbeterd rendement op langere termijn. Dit in nauw overleg met de ketenpartners. Uiteindelijk wil de groep kwekers schap-positie opbouwen en bij de consument op inspirerende manier in beeld komen zodat een ieder kan genieten van deze verrassend veelzijdige bloem.

Samenwerken in de keten, de eerste partner daarbij is veiling Royal FloraHolland. In goed overleg en in de praktijk met concrete support van de veilingmeesters is XAnthu eind maart van start gegaan. De telersvereniging heeft de veilingmeesters daar deze week voor bedankt met een boeket met natuurlijk inspirerende anthuriums en gratis entree kaarten voor de Keukenhof.

XAnthu

Veilingmeester Nico van Rodewijk ontvangt twee entreekaarten van Keukenhof en het boeket uit handen van Claudia Broch van www.Anthurium.info

 

Bron: www.FloraNews.com
Leandra de Boef | 13-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Kubo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS