maandag 22 april 2019
FlowerTrials Top VvdM Hamifleurs

Telersvereniging Touch Me gaat voor duurzame samenwerking

Telersvereniging Touch Me gaat voor duurzame samenwerking

De trotse kwekers van telersvereniging Touch Me+ zetten na hun eerste lustrum de succesvolle samenwerking voort. Tijdens de laatste bijeenkomst in het nieuwe World Horti Center werd duidelijk dat voor de toekomst nieuwe strategische stappen worden gezet.

Vanaf de start in 2012 is de basis tussen de kwekers van Primula obconica Touch Me en Pricanto transparantie en vertrouwen. Dit heeft geleid tot betere aansluiting op de markt en borging van de kwaliteit. Het bewijst dat samenwerking leidt tot succes in verkopen en duurzame relaties.

Touch Me Schoneveld Breeding

Onlangs is tijdens een bijeenkomst van Touch Me+ gebrainstormd over de toekomst waarbij duurzaamheid centraal staat. Niet alleen duurzaamheid in telen maar zeker ook het belang van duurzaamheid in relaties. Vragen als "Hoe kom je tot een optimaal aanbod voor de markt?" en "Op welke landen ligt de focus en wie heeft daar de juiste connecties?" stonden heribij centraal. Externe spreker Bart Bruggenwirt hield tijdens de bijeenkomst een inspirerend betoog over de maatschappelijke betekenis van innovatief ondernemen waarna gezamenlijk stappen voor de toekomst werden besproken.

Tijdens de Flower Trials presenteert de telersvereniging zich samen met veredelaar Schoneveld Breeding in het World Horti Center.

bron: Schoneveld Breeding

 

Bron: www.Schoneveld-breeding.com
12-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS