zondag 21 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

Heb jij al tuinwenkbrauwen?

Heb jij al tuinwenkbrauwen?

Wenkbrauwen die omgetoverd zijn tot een waar minituintje, ze zijn op Instagram erg populair aan het worden. De hype is overgewaaid vanuit Hongkong en is volgens de kenners de absolute must voor het aankomende festivalseizoen.

Het versieren van de wenkbrauwen op zich is niet nieuw, denk maar eens aan de "veer" of de "halo brow". De hype die nu gaande is, moet menig bloemenhart sneller doen kloppen. De "garden brow" of tuinwenkbrauw is aan een flinke opmars bezig. De wenkbrauw wordt hierbij voorgesteld als het gras en daar worden kleurrijke bloemen en planten in verwerkt. De wenkbrauwen worden zo een vrolijk minituintje.

Op diverse Instagram-accounts en in YouTube-filmpjes wordt door blogsters uitgelegd hoe je de wenkbrauwen kan pimpen tot een hippe tuin. Het oorspronkelijke idee is afkomstig van Talor R uit Hong Kong. Hieronder een paar mooie voorbeelden. Nieuwsgierig naar meer? Kijk dan zelf eens op Instagram onder #gardeneyebrow, #gardenbrow, #eyebrowgardening. Veel plezier!

gardeneyebrow

gardenbrow

Bron: www.FloraNews.com
Leandra de Boef | 12-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS