zondag 21 april 2019
Top VvdM Hamifleurs Dummen Orange Top Flower Trials

Dutch Flower Group familiebedrijf van het jaar 2018

Dutch Flower Group familiebedrijf van het jaar 2018

De Dutch Flower Group (DFG) is woensdagmiddag uitgeroepen tot familiebedrijf van het jaar 2018. CEO Marco van Zijverden ontving in de Nieuwe Kerk in de Den Haag de award uit handen van voormalig minister van Financiën en CFO van KPN Jan Kees de Jager.

Familiebedrijf van het jaar 2018 Dutch Flower Group

Volgens de jury weet het bedrijf ondanks de groei van de organisatie zijn medewerkers te stimuleren en aan de familiecultuur vast te houden. Ook is de jury lovend over de investeringen van DFG in duurzaamheid en de steun van het bedrijf aan goede doelen. Naast DFG behoorden waren Royal Verstegen, Afas Software, vastgoedontwikkelaar KlokHolding en aannemer Mourik genomineerd.

DFG is met een omzetrecord in 2017 van 1,5 miljard euro de grootste bloemenexporteur ter wereld en eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat het bedrijf bezig is met een flinke uitbreiding in het buitenland.

Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. De Stichting looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De Stichting wordt hierbij ondersteund door KPMG en ABN AMRO.

Vorige winnaars van de Familiebedrijven Award
Eerder ontvingen Gassan Diamonds (2013), Westland Kaas (2014), Koninklijke De Heus (2015), Enza Zaden (2016) en de Terberg Groep (2017) de award.

foto: Stichting Familie Onderneming
 

 

Bron: www.FloraNews.com
Leandra de Boef | 12-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS