maandag 22 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

BloomyPro presenteert innovaties op de grootste industriŽle vakbeurs ter wereld

BloomyPro presenteert innovaties op de grootste industriŽle vakbeurs ter wereld

Young Tech Enterprises, de grootste industriële beurs ter wereld, is de plek waar Eric Egberts de nieuwe innovatie van BloomyPro lanceert: BloomyPro Florist met een geheel nieuw platform dat speciaal is ontwikkeld om de lokale bloemist met hun vakwerk te verbinden aan de consument.
Ook het al in de bloemenwereld bekende 3D Floral Design platform presenteren zij in hun stand. Bovendien introduceert het bedrijf op deze beurs nog een nieuwe ontwikkeling: Flower Recognition App, die beide platforms zal ondersteunen.

Bobbie Rose
Het nieuwe platform voor de bloemist is een geheel uitgewerkt concept van Bobbie Rose, dat gebruik maakt van BloomyPro Florist. Dit platform is speciaal ontwikkelt voor de online verkoop van boeketten die gecreëerd zijn door de lokale vakbloemist. Op Bobbie Rose bieden bloemisten hun eigen creaties online aan. De consument kiest direct uit de voorraad van de lokale bloemist.

Flower Recognition App
Met behulp van Machine Learning wordt de Flower Recognition App ontwikkeld. De App maakt het leven makkelijker en creëert de 3D herbeleving van de huidige ervaring. De
beeldherkenningsapplicatie zal het platform BloomyPro en Bobbie Rose ondersteunen.

“Hoe fantastisch is het wanneer je als consument een boeket krijgt waar je zo blij mee bent, dat je het nog eens in je vaas zou willen zetten; Je scant het boeket, het recept voor de bloemist vertelt welke bloemen dit design bevat en je plaatst een bestelling.” Eric Egberts, eigenaar en oprichter van BloomyPro, vertelt vol passie over het uitwerken van deze ideeën die nu realiteit worden. In de stand op de Young Tech Enterprises kunnen bezoekers deze app alvast uitproberen.

Nederlandse handelsmissie
De Young Tech Enterprises is dé trade show binnen de Hannover Messe voor innovatieve start-ups en jonge tech bedrijven om in contact te komen met interessante grote partijen zoals investeerders, retailers en e-commerce partijen.

BloomyPro neemt deel aan de Young Tech Enterprises als onderdeel van de Nederlandse economische missie, die de Nederlandse overheid (RVO) organiseert. Samen met andere Nederlandse start-ups maakt het bedrijf deel uit van het Holland StartUp Paviljoen. Ook Prins Constantijn is voor deze missie aanwezig. Zijn aanwezigheid maakt het leggen van contacten met grote partijen makkelijker.

De Hannover Messe vindt plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 april in Hannover, Duitsland. 

                             Hannover Messe

 


11-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS